Betalen

Betalen bij Culiking is altijd veilig en gemakkelijk.

Betalen bij culiking.nl is altijd veilig en gemakkelijk. Alle prijzen zoals getoond op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten en eventuele wettelijke kosten, zoals de verwijderingsbijdrage.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL. Betalen op culiking.nl kan snel, gemakkelijk en veilig met iDEAL. Deze betalingsstandaard is alleen beschikbaar voor Nederlandse betaalpassen. Bij deze betaling reken je af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Na het afrekenproces op culishop.com word je doorverwezen naar je bankomgeving. Hier kun je je bestelling betalen en vervolgens word je teruggestuurd naar culishop.com. Een betaling met iDEAL is direct bij ons verwerkt, en daarmee kunnen wij jouw bestelling snel verwerken en versturen. iDEAL is beschikbaar voor ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Neem voor meer informatie contact op met je eigen bank, of via de website www.ideal.nl.
  • Creditcards. Je kunt bij culiking.nl ook betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. Voor een creditcard betaling heb je je volledige creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode nodig. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van je creditcard. Bij een American Express creditcard is dit een 4-cijferige veiligheidscode op de voorkant. De verwerking van een creditcard betaling kan soms iets langer duren. Je bestelling wordt echter direct door ons behandeld, verwerkt en verzonden. Dat is een stukje service van ons.
  • Couponcode of cadeaubon. Als je in het bezit bent van een culiking.nl cadeaubon of een kortingscode, dan kun je deze tijdens het afrekenproces invoeren. Het bedrag zal dan in mindering worden gebracht op het totale factuurbedrag. Staat er een restbedrag open, dan kun je deze voldoen met één van de bovenstaande betalingsmogelijkheden. Op alle cadeaubonnen en coupons van culiking.nl zit een geldigheidsduur. Deze datum is definitief en verlopen bonnen kunnen helaas niet meer verzilverd worden. Alle coupons zijn te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen, tenzij anders aangegeven. Kijk voor de volledige voorwaarden voor onze cadeaubonnen en coupons in onze algemene voorwaarden en kijk voor de specifieke voorwaarden per actie op onze Acties & coupons pagina. Als je problemen ondervindt met het activeren van je cadeaubon, controleer dan:

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat een betaling niet lukt. Hier liggen dan (vaak korte) technische storingen aan ten grondslag. Je hoeft niet in te zitten over je veiligheid, deze blijft gewaarborgd. Wij adviseren je om het op een later tijdstip nogmaals te proberen en mocht je problemen blijven ondervinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

In het geval van een retournering, manco of een breukartikel, dan wordt bij onze financiële administratie een terugbetalingsproces opgestart. Wij proberen je geld zo snel mogelijk terug te storten. Meestal lukt dit binnen 24 uur, maar zeker binnen 5 werkdagen. In het geval van een terugbetaling op een cadeaubon, ontvang je een nieuw Culiking shop-tegoed. Kijk hier voor meer informatie over retourneren.

Mocht je om wat voor reden dan ook een korting of aanbieding zijn misgelopen door toedoen van Culiking, dan zullen we deze korting alsnog met je verrekenen. Hiervoor moet je contact opnemen met onze klantenservice, onder vermelding van de betreffende kortingsactie en de reden van de vergissing.

Scroll naar top