Betalen

Betalen bij Culiking is altijd veilig en gemakkelijk.

Betalen bij culiking.nl is altijd veilig en gemakkelijk. Alle prijzen zoals getoond op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten en eventuele wettelijke kosten, zoals de verwijderingsbijdrage.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL. Betalen op culiking.nl kan snel, gemakkelijk en veilig met iDEAL. Deze betalingsstandaard is alleen beschikbaar voor Nederlandse betaalpassen. Bij deze betaling reken je af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Na het afrekenproces op culishop.com word je doorverwezen naar je bankomgeving. Hier kun je je bestelling betalen en vervolgens word je teruggestuurd naar culishop.com. Een betaling met iDEAL is direct bij ons verwerkt, en daarmee kunnen wij jouw bestelling snel verwerken en versturen. iDEAL is beschikbaar voor ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Neem voor meer informatie contact op met je eigen bank, of via de website www.ideal.nl.
  • Creditcards. Je kunt bij culiking.nl ook betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. Voor een creditcard betaling heb je je volledige creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode nodig. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van je creditcard. Bij een American Express creditcard is dit een 4-cijferige veiligheidscode op de voorkant. De verwerking van een creditcard betaling kan soms iets langer duren. Je bestelling wordt echter direct door ons behandeld, verwerkt en verzonden. Dat is een stukje service van ons.
Scroll naar boven