V: Wat verkopen jullie precies?
A: Wij verkopen moleculaire kookproducten waarmee u de meest culinaire gerechten op tafel kan zetten maar dan voor een betaalbare prijs. Ook verkopen wij navullingen zodat altijd culinair bezig kan blijven en verkopen we handige kooktools die het koken nog aangenamer maken.

V: Hoeveel bedragen de verzendkosten?
A: Bij CuliKing betaalt u geen verzendkosten als u bestelling meer dan € 50 bedraagt.

V: Op welke manieren kan ik betalen?
A: Bij ons kunt u betalen via iDeal.

V: Voor wie zijn de pakketten bedoeld?
A: De pakketten zijn voor de hobbykoks onder ons.

V: Zijn de prijzen inclusief btw?
A: Ja al onze prijzen zijn incl. btw.

V: Kan ik mijn bestelling retourneren?
A: Bij Culiking kun je je bestelde producten 14 dagen op zicht hebben. Dat betekent dat je je artikel mag bekijken en beoordelen. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je je artikelen binnen deze termijn aanmelden tot het retourneren. Na het aanmelden heb je vervolgens nogmaals 14 dagen voor het retour zenden aan Culiking.

V: Wanneer kan ik mijn bestelling wel/niet retourneren? 
A: Wanneer het product geschiedt is in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwe staat verkeert bent u in staat uw bestelling te retourneren. Wanneer dit niet het geval is vervalt het recht van retourneren. Ook vervalt het recht op producten die gepersonaliseerd zijn en producten die kunnen bederven of verouderen.

V: Is het terugzenden van bestellingen voor rekening van de afnemer?
A: Wanneer u een bestelling terugstuurt heeft u alleen recht op het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Hierbij heeft u dus geen recht op een vergoeding van het terugzenden van een bestelling. Kosten die in aanraking komen met het terugsturen, zoals postzegels, komen geheel voor rekening en risico van de afnemer. Wanneer er sprake is van een verkeerd, ondeugdelijk of incompleet pakket gelden andere regels.

V: Wat gebeurt er als mijn bestelling verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is geleverd?
A: Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is dient de afnemers deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan CuliKing. Dit kan tot maximaal 2 maanden na de levering en moet gedaan worden voordat u het terugstuurt. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien klachten gegrond worden bevonden, zal CuliKing bepalen of de geleverde zaken kosteloos worden vervangen of wordt er met de afnemer een schriftelijke regeling over de schadevergoeding getroffen. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

V: Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?
A: We streven erna dit binnen 24 uur te verwerken en uiterlijk binnen 5 werkdagen ontvangt u het aankoopgedrag inclusief verzendkosten op uw rekening indien is voldaan aan de voorwaarden.

Scroll naar boven