Op werkdagen vóór 23.30 besteld = Morgen in huis

Boven de 20 euro = GRATIS BEZORGD

iSi

iSi

iSi is marktleider op het gebied van cilinders onder druk. Hun producten worden voor van alles en nog wat gebruikt, bijvoorbeeld in auto’s of als duikflessen, maar ook in de keuken. Bij het maken van onder diverse gerechten en drankjes is het soms noodzakelijk om gas onder druk toe te voegen. Met de producten van iSi is dit een fluitje van een cent. Bij Culiking hebben we diverse producten van iSi en dan met name de slagroomspuiten.

Lees hier meer...

Met de Gourmet Whip (slagroomspuit)  bereid je warme en koude gerechten als slagroom en andere desserts, sauzen, puree, enzovoorts. De fles is gemaakt van roestvrij staal en kan in de vaatwasser. De inhoud blijft tot wel 10 dagen vers in de koelkast, mits goed afgesloten. De gourmet whip komt met drie verschillende spuitmonden en een patroonhouder. Dit product van iSi is in drie verschillende maten verkrijgbaar.

Met de iSi Siphon Twist ’n Sparkle is het mogelijk om je drankjes van een bubbeltje te voorzien. Het is heel eenvoudig. Je vult de fles, plaats een patroon, draait de capsule open en je hebt je zelfgemaakte bruisende drankje. Bij deze Twist ’n Sparkle worden patronen geleverd en een receptenboek. Zo levert Isi niet alleen het product, maar helpt je ook op weg met ideeën voor gebruik.

Vanzelfsprekend koop je ook je iSi patronen bij Culiking. Wij verkopen patronen los vanaf 1 stuk. Wil je een ander verrassen, dan hebben we een iSi Gourmet Whip geschenkset. Koop je iSi producten bij Culiking dan is de bestelling gratis vanaf 50 euro. Binnen twee werkdagen bezorgen we het bij je thuis.

Scroll naar top