Op werkdagen vóór 23.30 besteld = Morgen in huis

Boven de 20 euro = GRATIS BEZORGD

moleculaire-technieken

Moleculaire technieken

Moleculair gastronomie kan worden gedefinieerd als de fusie van voedselwetenschap en culinaire kunsten. Nieuwe technologieën en natuurlijke textureringsmiddelen worden gebruikt om gerechten en cocktails te ontleden, waardoor mojito bubbels, martini hapjes, balsamicoazijn parels als chocoladespaghetti kunnen worden geserveerd.

Met de producten van MOLECULE-R zijn alle culinaire mogelijkheden binnen handbereik!

Moleculaire gastronomie technieken, voedseltoevoegingen en tips:
In dit gedeelte leert u meer over de verschillende technieken van de moleculaire gastronomie, de voedseltoevoegingen evenals tips en trucs over hoe deze efficiënt te gebruiken.

Spherificatie
Eenvoudige spherificatie
Omgekeerde
 spherificatie
Bevroren omgekeerde spherificatie

- Natriumalginaat
- Calciumzout

Gelificatie
- Agar-agar
- Carrageen
- Gelatine
- Gellangom

Emulsificatie
- Sojalecithine

Cryogeen 
- Vloeibaarstikstof

Verdikking
- Xanthaangom

Opbruising
- Knettersuiker (poping sugar)

Transformatie
- Maltodextrine
- Transglutaminase