verzendingen

Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

In het algemeen zijn bestellingen van voorradige artikelen die voor 15:00 zijn geplaatst, de volgende dag al in huis. Zie verderop deze pagina voor de bestel- en levertabel. Onze prijzen zoals getoond op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Tijdens het afrekenproces krijg je nog een volledig overzicht van alle bijkomende verzend- en verpakkingskosten. Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Deze verzend- en verpakkingskosten zijn als volgt opgebouwd:

Verzend- en verpakkingskosten: Vrij van verzend- en verpakkingskosten:
Bestellingen Nederland € 3,95 of € 6,95 afhankelijk van de bestelling Vanaf €50,-
Bestellingen België €11,95 Vanaf €100,-

Aflevering

In principe worden voorradige goederen die voor 15:00 zijn besteld, de volgende dag afgeleverd. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertraging bij onze vervoerder en/of onze partners. De bezorging vindt plaats volgens onderstaande tabel.*

Voor 15:00 besteld Na 15:00 besteld
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag

* Aan deze tabel mogen geen rechten worden ontleend, het is slechts een indicatie. Het kan voorkomen dat pakketten die voor 15:00 zijn besteld, niet de volgende dag worden afgeleverd. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. De Waddeneilanden zijn uitgezonderd van deze levertabel. Zon- en feestdagen zijn ook uitgezonderd van deze levertabel.

Goederen die worden afgeleverd met onze vervoerder, zullen in samenspraak met jou worden geleverd. Hou er wel rekening mee dat deze levering tot aan de voordeur is. Eventuele verdere leveringen zijn in overleg mogelijk. Neem contact met ons op wanneer je meer informatie wilt hebben over deze verzend- en verpakkingskosten.

Scroll naar boven